Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Umetnik v rezidenci: Gašper Livk Duo (SI, BE) -Koncert

NUJNO OBVESTILO: Hrček Rajko demonstrira.

Umetnik v rezidenci: Gašper Livk Duo (SI, BE)

Umetnik v rezidenci: Gašper Livk Duo (SI, BE)

Gašper Livk Duo

Umetnik v rezidenci
SI, BE

Torek, 9. julija ob 21.00
Klub CD

Predfestivalski dogodek

Gašper Livk, kontrabas 
Seppe Gebruers, klavir 

Vstop prost  

Kontrabasist in skladatelj Gašper Livk je po končanem Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana opravil diplomski in magistrski študij na ljubljanski Akademiji za glasbo. Preselil se je v Amsterdam, kjer v izobraževalnih programih Inštituta .abeceda nadaljuje študij kompozicije in performansa. Na festivalu bo predstavil del svoje umetniške vizije, ki jo je pri portugalski založbi Clean Feed Records prelil v zbirko kar petih albumov, naslovljeno Introducing Gašper Livk. Kot rezident bo v času festivala nastopil trikrat in tako v različnih konstelacijah predstavil umetniško prakso svojih zasedb: solo s kontrabasom in elektroniko, v duetu z belgijskim pianistom Seppejem Gebruersom ter v triu s korejsko pianistko Chaerin Im in italijanskim bobnarjem Giovannijem Iacovello. Peterico albumov, ki bo izšla ob rob festivala, sicer dopolnjujeta še kontrabasovski oktet in veliki ansambel. 

Belgijski pianist Seppe Gebruers prisostvuje pri Livkovem zapisu posebnosti iz lastnega življenja. Dvojica skozi zvočni diskurz izraža virtuoznost misli in duha. 

 

 
 

Več informacij o dogodku

Datum dogodka 09-07-2024 21:00
Lokacija Klub CD
Kategorije Koncert

Zemljevid prizorišča

Raba piškotkov
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z vašim soglasjem vam bomo naložili tudi piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.
Dovoli vse
Zavrni vse
Obvezni
Obvezni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.
Dovoli vse
Oglaševalski piškotki
Tržne piškotke uporabljamo za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.
Facebook
Dovoli vse
Zavrni
Analitični piškotki
Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.
Google analitični piškotki
Dovoli vse
Zavrni
Google Oglaševanje
Če soglašate bodo Google oglasi na strani prilagojeni vašim preferencam.
Google Ads
Dovoli vse
Zavrni